Хіти тижня. Синоптики засмутили українців прогнозом на осінь

Погода в Україні порадує теплом зовсім недовго.

Вересень в Україні буде сухим і теплим, а потім варто очікувати похолодання аж до заморозків. Такий сумний прогноз погоди на осінь 2020 року дав голова Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Він зазначив, що вся осінь буде досить прохолодною, теплом порадує тільки вересень. Можливі ранні похолодання і навіть заморозки вже в жовтні. Проте опадів буде небагато, очікується недобір до 30-50%.

"Найбільше відхилення від норми в бік холоду буде в жовтні, а найменше опадів імовірно в листопаді. Однак початок осені ще порадує теплом", - зазначив синоптик.

Він розповів, що увесь наступний тиждень в Україні буде з температурними гойдалками, очікується прохолода, тепло, сильний вітер. Однак є і хороша новина – істотних дощів найближчими днями не прогнозується.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...