Хіти тижня. "Ситуація критична": Ярош просить врятувати легендарного комбата УДА Андрія Гергерта "Червня"

Андрій Гергерт 5 років на фронті боровся з ворогами України. Тепер він бореться з важкою хворобою.

Дмитро Ярош і Андрій Гергерт. Фото: соцмережі.

Заступник командира УДА, командир 8-го Окремого батальйону і кавалер двох орденів Богдана Хмельницького Андрій Гергерт бореться зі смертельним захворюванням. Про це в Facebook написав колишній лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош, передають Патріоти України.

Ось що він пише: "Заступник Командувача Української добровольчої армії, командир 8-го Окремого батальйону, Лицар двох орденів Богдана Хмельницького, наш Брат по зброї Андрій Гергерт 5 років на фронті боровся з віковічним ворогом України.

Тепер він бореться з важкою хворобою... Частину грошей на лікування вже знайдено, але сума дуже велика. Тому, ми звертаємося до наших братів і сестер, українців, з проханням про допомогу.

Андрій - мудрий, мужній і шляхетний, він - вірний син України. Допоможемо йому здолати кляту хворобу!

Картка ПриватБанку 4627055110009379
Гергерт Андрій Валерійович".

8-й батальйон УДА на своїй офіційній сторінці в Facebook інформацію про хворобу підтвердив. За їхніми даними, у Гергерта діагностували рак шлунка. "Зараз комбат на операційному столі", - повідомили військові. Вони уточнили, що "ситуація дуже складна".


Українець відсудив у "Ощадбанка" десятки тисяч гривень моральної компенсації: Що сталося

вівторок, 16 квітень 2024, 9:23

Барський районний суд Вінницької області зобов'язав Ощадбанк повернути клієнту 129,4 тис. грн, які списали з його рахунку, та заплатити йому 30 тис. грн моральної шкоди. Клієнт став жертвою шахрайських дій, передають Патріоти України. Як йдеться в ріше...

Яке покарання можуть ввести за відмову проходити ВЛК - пояснення

вівторок, 16 квітень 2024, 8:56

Правовий комітет Верховної Ради розглядає два законопроєкти, які передбачають посилити покарання для ухилянтів. Зокрема, за непроходження ВЛК пропонується ввести адміністративну, а також кримінальну відповідальність, передають Патріоти України. Про це ...