Хіти тижня. "Ты шо, умный?": На Одещині поліцейський жорстоко побив водія (відео)

Інцидент стався в районі міста Білгород-Дністровський.

У Білгороді-Дністровському (Одеська область) поліцейський напав на водія з пасажиром автомобіля і завдав жорстокі побої одному з них палицею, передають Патріоти України.
Про це свідчить відеоролик, оприлюднений потерпілим. У ньому видно, як поліцейський бере з службової машини палицю і починає бігти з нею за одним з чоловіків, що знаходилися в автомобілі (зупиненому нібито за порушення правил дорожнього руху).

При цьому колеги поліцейського закликали його негайно припинити протизаконні дії, проте він все одно продовжував. Коли ж наздогнати чоловіка поліцейському не вдалося, він накинувся і почав бити кийком його товариша. До побиття коп додав образи на адресу потерпілого типу "Ты шо, самый умный?".

У Главку Нацполіції Одещини за фактом події вже розпочато службову перевірку. "Між одним з правоохоронців і пасажиром авто виник конфлікт, в ході якого поліцейський завдав чоловікові кілька ударів палицею. З цього приводу громадянин звернувся до медичного закладу і місцевого відділу поліції ... Діям кожного учасника конфлікту буде дана відповідна правова оцінка", - заявили поліцейські.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...