Хіти тижня. "Ты у меня с*сал, круто было, малыш": Чиновник з Харківщини приголомшив коментарями у соцмережі

Очільник Красноградської районної держадміністрації, що на Харківщині, Олександр Кайдаш здивував користувачів фейсбуку манерою спілкування. Під одним з дописів він залишив подекуди дивні коментарі, повідомляють Патріоти України.

Відповідні фото з нібито коментарями чиновника вже активно обговорюють у мережі. Неоднозначні вислови Олександр Кайдаш залишив під дописом місцевого пабліка "Успешный Красноград", який опублікував його зображення в ролі героя фільму "Бійцівський клуб".

В коментарях депутат почав "загравати" з одним із користувачів і розказувати про їхні нібито інтимні стосунки. Так, чиновник написав: "ты у меня с*сал, круто было малыш", "ты такой секси", "малыш ты просто нежный", "ты знаешь мой номер".

Що відомо про Олександра Кайдаша

  • Олександр Кайдаш раніше займався легкою атлетикою і брав участь в Олімпійських іграх в Сіднеї в 2000 році.
  • Свою політичну кар'єру розпочав у 2019 році, очоливши передвиборчу кампанію ексглави ХОДА Олексія Кучера.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...