Хіти тижня. "Таємниці королівської сім'ї": Чого ніколи не пробачить Єлизавета ІІ

Королева Великобританії Єлизавета II має чіткі принципи, недотримання яких може спричинити за собою серйозне покарання для її персоналу. Мова йде про приготуванні їжі для її високості.

Кухар Єлизавети II розповів, що недотримання рецептів або подані не в сезон фрукти можуть грунтовно розсердити королеву. Кухар Даррен Макгрейді пояснив правила і політику, пов'язані з приготуванням їжі для королеви, передають Патріоти України з посиланням на Express.

Макгрейді навіть пожартував, що якщо в січні 93-річна королева отримає полуницю, то подавший її відправиться в колишній замок для тортур - Лондонський Тауер.

"У королеви є особливі смаки, які шеф-кухар ігнорує на свій страх і ризик", - сказано в документальному фільмі "Таємниці королівської сім'ї".

Наприклад, королева є затятою противницею часнику або приправи каррі. Це пов'язано з тим, що її обов'язки припускають спілкування з великою кількістю людей. Само собою Єлизавета не хоче потрапити в незручну сітацію з "часниковим диханням".

"Королева не їсть часник і не подає часник гостям", - говорить королівський біограф леді Колін Кемпбелл.

Крім того, Єлизавета II не може терпіти, якщо певні продукти подаються не в сезон. Це, наприклад, стосується полуниці. Мабуть, королева боїться нітратів. "Якщо ви спробуєте подати полуницю не в сезон, вона відправиться з вами в Лондонський Тауер, у вас проблеми", - каже кухар королівської сім'ї.

Меню королева погоджує з кухарем на три дні вперед. Цей список складає шеф-кухар і дає на затвердження Єлизаветі. "Коли книга меню йде до королеви, она викреслює страви, які їй не потрібні", - каже Макгрейді.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...