Хіти тижня. Таємниці "Кварталу", або Любити мистецтво в собі, а не навпаки: "Анатоліч" зі "Сватів" заявив, що залишив серіал через халтуру кіновиробництва Зеленського-Шефіра

Анатолій Васильєв, відомий за роллю Юрія Ковальова в одіозному телесеріалі «Свати», розповів виданню «Телепрограма» чому вирішив піти з проекту, зазначають Патріоти України.
За словами російського актора, після того, як серіал почав знімати інший режисер - перші сезони робили під керівництвом Юрія Морозова, котрого змінив режисер Андрій Яковлєв, серіал втратив будь-який сенс і інтерес.
Персонажі стали поверхневими, що відразу ж помітили глядачі. Самі ж актори перестали відчувати творчу свободу, яка дуже важлива в цій професії.
«Я ушёл оттого, что мы уже не имели права, как любимые народом персонажи, по-настоящему улучшать наше кино и делать из сериала кино», — пояснив актор.
Васильєв розповів, що Юрій Морозов дозволяв усім акторам серіалу «прокачувати» своїх героїв, за рахунок чого вони стали більш живими і улюбленими для глядачів. Після приходу Яковлєва таку можливість у артистів забрали і вони повинні були грати строго за сценарієм. Щоб не втратити свою особистість актор прийняв рішення піти з проекту.

Скрепи, вони такі: У Росії депутат жорстоко побив дружину - згодом вона померла

середа, 8 травень 2024, 17:22

У лютому 2024 року московський муніципальний депутат від партії "Єдина Росія" Валерій Дьомін жорстоко побив свою дружину – Анастасію, яка також є депутаткою від тієї ж путінської партії. Тоді жінка потрапила до лікарні із забоями. Дьомін був дуже розсе...

Мобілізація ув‘язнених в Україні: У парламенті розповіли, як це відбуватиметься

середа, 8 травень 2024, 16:23

У Верховній раді прийняли у другому читанні законопроєкт №11079-1 про добровільну мобілізацію ув‘язнених. Окрім осіб, що вчинили умисні вбивства, ґвалтівників і педофілів, до лав ЗСУ не зможуть вступити корупціонери, ті, хто вчинив злочини проти основ ...