Хіти тижня. "Такі вбивали дітей на Донбасі": Українська чиновниця образливо висловилася про ветеранів АТО

Учасник бойових дій нагадав чиновниці, що недавно поліція затримувала її за кермом в стані сп'яніння, на що вона відповіла відвертими образами.

Співробітниця Застановської райдержадміністрації заявила учаснику АТО, що «такі, як він, вбивали дітей на Донбасі», передають Патріоти України.

Як повідомляє «Чернівецький промінь», в Facebook відбулася суперечка між ветераном АТО Володимиром Леошком і співробітницею Служби у справах дітей Застановської райдержадміністрації Яніною Сметанюк. Учасник бойових дій нагадав чиновниці, що недавно поліція затримувала її за кермом в стані сп'яніння. В ході суперечки чиновниця написала ветерану: «такий, як ти, вбивав дітей на Донбасі».

Ця заява шокувала багатьох. Так, Валентина Радчук, вдова загиблого на Донбасі, написала, що для неї подібний коментар просто дикий. «Більш того, жінка працює в райдержадміністрації, представляє інтереси держави!» - підкреслила вона.

У Боярці декомунізували пам'ятник Павці Корчагіну (відео)

неділя, 8 вересень 2024, 6:20

Найбільш відома споруда містечка під Києвом, котра символізувала відомого на весь комуністичний світ героя автобіографічної книги Миколи Островського, поїхав у заслання. Відтепер пам'ятник знаходитиметься у Музеї монументального мистецтва тоталітарної ...

Критичний фактор? Вчені пояснили, як забруднене повітря і шум доріг впливають на здатність мати дітей

субота, 7 вересень 2024, 23:50

Тривалий вплив забрудненого повітря та шуму, спричинений транспортом, може підвищувати ризик безпліддя. Про це свідчить дослідження, опубліковане в журналі The BMJ, пише MedicalXpress, передають Патріоти України. Зокрема, забруднення повітря дрібними ч...