Хіти тижня. Такого навмисне не придумаєш: Жінка дізналася про зраду чоловіка з оголошення про його нове весілля (фото)

Пара з Нью-Йорка три роки прожила в шлюбі, але напередодні вінчання і великого свята, яке вони планували кілька місяців, чоловік без пояснень подав на розлучення. Причину такого вчинку жінка дізналася через пару років, прочитавши в New York Times замітку про його весілля. Ображена до глибини душі подробицями зради, покинута наречена виклала свою історію в колонці New York Post, передають Патріоти України.

Нікіта і Роб познайомилися влітку 2013 року, і вже зимою почали жити разом. Стосунки професійної танцівниці і фітнес-підприємця складалися гармонійно, і два роки по тому вони одружилися на скромній церемонії. Пишне весілля пара запланувала на серпень 2017 року: вони придбали вбрання, забронювали місце, запросили родичів і обрали святкове меню. Але в березні, за 5 місяців до весілля, все різко змінилося: Роб заявив, що втомився і потребує особистого простору. Нікіта на тиждень поїхала до подруги, щоб дати коханому відпочити, але після повернення чоловік зажадав розлучення, ніяк не пояснивши причину свого рішення. Подружжя роз'їхалися і в січні 2018 офіційно розлучилося.

"Він перестав зі мною спілкуватися. Я подумала, що у нього проблеми зі здоров'ям, через які його особистість змінилася, - розповіла Нікіта. - Крім емоційного болю, я витратила на весілля багато грошей. Тепер, завдяки його оголошенню про весілля, я розумію, що сталося. Він зустрів іншу жінку. Навіть його сім'я, з якою я дружила, була вражена нашим розривом. Він був моїм найкращим другом, і все моє життя було зруйноване. Я підозрювала, що він мені зраджував, але коли я про це запитала, він так і не відповів мені".

У замітці New York Times, яка відкрила Нікіті правду, говорилося, що Роб і його нова дружина Лорен почали зустрічатися в січні 2017 року. Також в ній було зазначено, що він ніколи не був одружений.

"Це було новиною для мене, бо я була його дружиною в січні 2017 року. Ми розлучилися в кінці березня, - пояснює Нікіта. - У тому ж місяці я дізналася, що вагітна. Він сказав мені, що не хоче дитини. У травні у мене стався викидень - здається, через стрес. Я дзвонила з лікарні, але він не приїхав. Ніщо не може зрівнятися з цим болем".

Колишній чоловік Нікіти Роб з новою дружиною ЛоренФото: nypost.com

Друзі Нікіти зв'язалися з газетою, яка вибачилася і виправила сімейний стан Роба, але жінці не стало легше. "Він публічно зізнавався, що зустрічався з цією жінкою, поки ми були одружені - подробиці його зради були викладені в замітці, - журиться вона. - Після того, як ми розлучилися і розібралися з документами, ми більше не розмовляли. Я багато працювала і лікувалася, щоб з цим впоратися. Але коли ця історія вийшла назовні, відкрилися старі рани".

Нікіта побажала Робу і його новій дружині щастя, попросивши лише одного - правди. Сама ж вона знову знайшла любов в нових відносинах. "Він чудова людина, нічого не приховує. Я вважаю, що кожен гідний любові, заснованої на правді. Після болю можна знайти щастя", - вважає вона.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...