Хіти тижня. Такого не було навіть влітку: Кримські пляжі посеред осені заполонили відпочиваючі (фото)

Листопад не став перешкодою жителям окупованого Криму, щоб приймати сонячні ванни і купатися в морі. На півдні України тримається тепла погода, яка все ще дозволяє проводити вільний час на пляжах. Про це свідчать фотографії блогера RoksolanaToday&Крим, яка виставила знімки на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

За її словами, у неділю, 10 листопада, в Ялті було +24 градуси. На фотографіях видно, що на пляжі справді вийшло багато людей, оскільки навіть влітку був час, коли пляжі просто пустували.

Нагадаємо, що за словами синоптиків, потепління до +18 градусів на території України триватиме до 13 листопада. При цьому саме 13 числа настане третє "бабине літо".

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...