Хіти тижня. Такого не придуємаш: Чоловік купив будинок, але навіть не здогадувався, який секрет зберігається в саду - таємниця відкрилася після дощу (фото)

Житель США Джон Рейнольдс купив старий будинок з ділянкою з метою його перепродати. Однак чоловік навіть не здогадувався, що через кілька місяців змінить своє рішення, передають Патріоти України.

Американець отримав телефонний дзвінок від сусіда, який повідомив йому, що його басейн завалило гілками через негоду, пише Mirror. Однак Рейнольдс не розумів, про що йде мова, адже ніякого басейну у нього немає.

Коли господар будинку вийшов на подвір'я, то побачив, що сусід мав рацію. Перед ним було поглиблення, викладене плиткою. Придивившись, Рейнольдс зрозумів, це і є басейн, про який він нічого не знав. Виявилося, що сильний дощ зрушив з місця сміття в саду і оголив занедбану споруду.

Несподівана знахідка змусила чоловіка відмовитися від ідеї перепродувати будинок. Джон почистив і відреставрував басейн, і тепер плаває в ньому годинами безперервно.

"У мене таке відчуття, ніби я натрапив на виграшний лотерейний квиток. Коли я купував цей будинок, я й подумати не міг, що буду плавати у власному басейні", - поділився Рейнольдс.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...