Хіти тижня. Такого розгрому "каноніри" не знали давно: Зінченко став зоряним гравцем матчу "Манчестер Сіті" проти "Арсеналу" (відео)

У третьому турі англійської Прем'єр-ліги "Манчестер Сіті" нашого Олександра Зінченка розбив вдома "Арсенал" – 5:0

Українського футболіста Зінченка розхвал…

Український футболіст розпочав матч на лаві для запасних і з'явився на полі відразу після перерви, зайнявши звичну для себе в клубі позицію лівого захисника, зазначають Патріоти України.

Відведений Хосепом Гвардіолою ігровий час українцеві популярна і авторитетна Мanchester Еvening News оцінила хорошою шісткою, забезпечивши її, напевно, найбільш схвальною для захисника, який вийшов на заміну, фразою: "Увійшов в гру і діяв без метушні".


Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...