Хіти тижня. Такого ще не бачили! З одягу - самі мотузочки: Сімейна лікарка із Запоріжжя вразила українців шок-контентом (відео)

Лікарка із Запоріжжя шокувала глядачів та суддів популярного талант-шоу "Україна має талант". Жінка постала перед присутніми у надто відвертому одязі і станцювала сміливий танець на пілоні. Відео танцю жительки Запоріжжя виклали в мережі, передають Патріоти України.

Як розповідається у сторіз перед виступом, 30-річна Світлана Юрчак із Запоріжжя працює лікаркою-терапевткою в одному із лікувальних закладів міста. Кілька років тому вона захопилася пол денсом. Тож вирішила показати, як вона сама говорить, "себе справжню" на "Україна має талант".

Свій виступ жінка охарактеризувала "екзотик пол денс". Світлана Юрчак має нагороди у змаганнях з танців на пілоні в Україні. Викладає онлайн учням з Америки, Канади та Європи.

Жінка вийшла на сцену у чорному балахоні, але коли роздяглася, збентежила глядачів і суддів - її одяг складався з кількох мотузок зі шматочками тканин на певних місцях. Під час монтажу виступу жительки Запоріжжя монтажерам довелося прикривати їх зірочками.

Суддя, танцюрист Євген Кот сказав "ні" Світлані, назвавши її виступ "занадто багато епатажу". Решта суддів: Руслана, Ксенія Мішина та Сергій Притула "побачили у виступі мистецтво" і сказали "так", і Світлана Юрчак пройшла у наступний тур.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...