Хіти тижня. Такого ви ще не бачили: Стюардеса в мініспідниці залізла в багажну полицю і здивувала мережу (відео)

Коли пасажири покидають борт, стюардеси деяких компаній розважаються по-різному. Хтось робить сальто в проході літака, закриває багажні полиці шпагатом або ж залазить в них, зазначають Патріоти України.

Саме так вчинила стюардеса невідомої авіакомпанії – залізла в багажну полицю і зняла свій трюк на відео. Ролик опублікував аккаунт, що висвітлює дозвілля членів екіпажу.

"Ласкаво просимо на борт, сер. Можете розмістити свою сумку тут", – каже бортпровідник, відкриваючи відсік для ручної поклажі.

Потім він натискає на ручку, полиця відкидається і звідти з'являється стюардеса. Користувачі мережі залишають кумедні коментарі під відео:

"Яке класне у вас почуття гумору!"

"Як вам вдалося це зробити? Класна робота";

"Який чудовий багаж";

"Я б навіть одружився з цією дівчиною".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...