Хіти тижня. Такою ікону українського шоубізу ще ніхто не бачив... Софія Ротару напередодні Нового року кардинально змінила свій імідж (фотофакти)

Пишна зачіска та шкіряна косуха: Софія Ротару кардинально змінила імідж - today.uaЗнаменита співачка Софія Ротару зненацька змінила свій сценічний образ. Зірка шоу-бізнесу зробила нову зачіску та обрала стильне молодіжне вбрання для виходу на сцену. Такою Софію Михайлівну ще ніхто не бачив, зазначають Патріоти України

Улюблениця багатомільйонної публіки у свої поважні роки виглядає років на 30 молодших, до цього шанувальники співачки давно звикли. Але цього разу Софія Ротару зуміла здивувати навіть найвідданіших своїх фанатів.

74-річна виконавиця зробила нову пишну зачіску і вдягнулась у шкіряну косуху. Як виявилося, Софія Ротару взяла участь у зйомках концерту "Новорічна ніч на Першому. 30 років по тому". На фан-сторінці Національної легенди України (2021) з'явилося кілька фото у новому образі.

"Новорічна ніч на Першому. 30 років по тому". " ?❄ Софія Ротару у шоу "Новорічна ніч на Першому. 30 років по тому ?❄️", - йдеться у підписі до фото.


Шанувальники співачки залишилися дуже задоволені перетворенням Софії Ротару, на адресу виконавиці люди пишуть чудові коментарі та побажання.

"Красуня! Так виглядати в 74!!!!! ????С "Новорічної ночі 1992 р." року зовсім не змінилася!!!!", "Зірка ????? є на що подивитися..", "З наступним роком тигра ????", "Моя улюблена співачка".

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...