Хіти тижня. Таксист панькатися не став: Російський чемпіон поплатився за хамську витівку на дорозі (відео)

Микита Шабалкін. Фото: Спорт-Експрес.

У чемпіона Європи 2007 року в складі баскетбольної збірної Росії Микити Шабалкіна виник дорожній конфлікт на вулиці Тверській-Ямській в Москві. Про це повідомляє Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

За інформацією ЗМІ, Шабалкін в стані алкогольного сп'яніння спробував перейти дорогу в декількох метрах від переходу. Один з таксистів, що проїжджав, не стримався, і зробив зауваження порушникові. У відповідь баскетболіст атакував машину, вдаривши її ногою.

Після цього водій натиснув на газ, посадив дебошира на капот і протягнув кілька метрів. Надалі шофер доїхав до найближчого поста ДПС і розповів про те, що трапилося. Шабалкіним займаються лікарі.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...