Хіти тижня. Таки отруїли? З'явилося фото опухлого Навального

Російський опозиціонер Олексій Навальний розповів про можливі причини появи алергічної реакції, в результаті чого у нього сильно опухло обличчя, і продемонстрував фото. Відповідний пост засновник Фонду боротьби з корупцією РФ опублікував на своїй сторінці, повідомляють Патріоти України.

«От і в мене контактний дерматит. Доторкнувся до чогось, швидше за все до мила або іншої косметики, і почалася раптова гостра алергічна реакція», - написав Навальний.

У той же час Навальний допустив версію спроби отруєння. «Те, що отруїли місцеві менти, я виключаю - вони були шоковані моїм виглядом і тим, що відбувається, більше за мене. Тут скрізь камери, ми запросили їх офіційно. Потрібні ті моменти, коли всіх виводили на прогулянку, або дзвінки. Якщо в цей час в камеру заходили якісь люди, то версія з отруєнням стає дуже вагомою», - написав він. Цієї версії спочатку дотримувалася і його лікар-офтальмолог Анастасія Васильєва, яка вважає, що стан опозиціонера пов'язаний з дією невизначених хімічних речовин».

Нагадаємо, Олексій Навальний був затриманий 24 липня, коли вийшов на ранкову пробіжку, в день народження дружини. Він був затриманий за повторне порушення встановленого порядку організації або проведення неузгодженого мітингу або ходи. З якою саме акцією це пов'язано — невідомо.

28 липня стало відомо про його госпіталізацію. Заявлялося, що причина - алергія, але лікарка не виключала токсичного ушкодження шкіри і слизових невідомою хімічною речовиною з допомогою якоїсь "третьої особи". Васильєва просила провести судово-медичну експертизу.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...