Хіти тижня. Таких песиків ображати не схочеш: Власники аляскинських маламутів показали своїх "малюків" (фото)

Середній зріст аляскинських маламутів в холці становить 60 см, вага - 35 кг. Але груба шерсть візуально робить тварин значно більшими.

Користувачі соцмереж діляться знімками своїх аляскинських маламутів, і це жах, якими величезними можуть бути ці улюбленці. Одна з найдавніших порід собак славиться витривалістю, вражаючими розмірами, а при цьому відмінним інтелектом і добродушністю, зазначають Патріоти України.

Середній зріст аляскинських маламутів в холці становить 60 см, вага - 35 кг. Але груба шерсть візуально робить тварин значно більшими. Дивлячись на ці знімки, здається, що маламути - точно не ті собаки, яких захочеться подражнити.

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...

Мати загиблого пілота Степана Тарабалки стала військовою капеланкою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:30

Мати загиблого українського пілота, Героя України Степана Тарабалки Наталія долучилася до корпусу військових капеланів. Звернення жінки опублікував керівник корпусу Олександр Казаков у п’ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України. «Після загибелі си...