Хіти тижня. Там "русскій мір": В окупованому Криму розповіли про катастрофу з питною водою

В окупованому Росією Криму на тлі сухої зими і загальної "самоізоляції" від COVID-19 загострився водний дефіцит.

На півночі Криму вода абсолютно непридатна для пиття, крім того жителі страждають від екологічних проблем, пов'язаних з роботою підприємств хімічної промисловості, передають Патріоти України у травні 2020 року з посиланням на Апостроф.

"У міській філії "Води Криму" ("державне підприємство" так званої Республіки Крим, - ред) давно перестали реагувати на скарги з приводу якості води. Люди писали Аксьонову, писали в Москву скарги - все без толку. Міські чиновники вже прямим текстом говорять людям, що, мовляв, радійте, що така вода є, тому що в сусідньому Армянську - ще гірше. Там вода з крана йде то зелена, то іржава. Інший води у нас для вас немає!", - обурюється житель Красноперекопська Володимир Т.

Вода в Армянську позеленіла ще два роки тому. У окупаційному "уряді" знехотя визнали проблему. Сергій Аксьонов про людське око критикував міських чиновників, роздавав пустопорожні розпорядження, але все так і залишилося на словах і папері. Потім, влітку 2018 року в Армянську через брак води для підприємств хімічної промисловості сталася екологічна катастрофа.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...