Хіти тижня. "Танці з зірками": На популярному телешоу назріває гучний скандал (відео)

Одна з учасниць записала відеозвернення.

Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар

Навколо проекту "Танці з зірками" назріває скандал через відео-візитку, яку змонтували про актрису "Дизель Шоу" Вікторію Булітко та її партнера Дмитра Дікусара. Артистка висловила своє обурення у невеликому відео, яке опублікувала в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

Вікторія Булітко зазначила, що у відео-візитці була використана тільки одна фраза з контексту, яка глядачам дала зрозуміти, що її колеги по гумористичному шоу не підтримують участь у танцювальному проекті. Також їй не сподобалося, що була використана фотографія з архіву "Дизель Шоу", яка перетворюється з кольорової в чорно-білу, а потім тріскається.

"Я багато говорила про те, як друзі мене підтримують, шлють смс. Але чомусь з контексту взяли тільки одну фразу. Більш того, взяли нашу сімейну фотографію, яка з кольорової перетворилася в чорно-білу і тріснула. Перевернули все так, ніби у нас конфлікти. Такого немає. Навіщо таке робити? Мене це засмучує. Точно також це засмутило їх, які дивилися шоу по телевізору і відправляли за мене смс", - сказала Булітко.

Артистку також підтримав шеф-редактор "Дизель Шоу" Олексій Бланар. Він написав пост на своїй сторінці в Facebook, де назвав використання фотографії і спецефектів – підлістю і блюзнірством. "В щоденнику Вікторії Булітко по слову грубо була змонтована фраза про те, що її не люблять в "Дизель Шоу" і не підтримують. А потім показана фотографія акторів нашого шоу, яка на очах з кольорової перетворюється в ч/б і тріскається. Після трагедії річної давнини це виглядає підло і блюзнірство", - написав Бланарь.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...