Хіти тижня. "Татові це не сподобається": Полякова виклала фото в обіймах Винника, дочка відреагувала

Оля Полякова поділилася з дописувачами свого блогу спільною фотографією з колегою по шоу "Маска" Олегом Винником. На знімку "королева ночі" та головний "вовк" країни позують в обнімку, і це не сподобалося старшій дочці співачки, 16-річній Марії, повідомляють Патріоти України.

"Папі це не сподобається" - написала юна дівчина під постом зіркової мами в Instagram. На коментар Маші відразу відреагували шанувальники співачки: одні написали, що батько вже має звикнути до обіймів дружини з колегами, а інші пожартували, що тато й сам мріє пообніматися з Винником.

У коментарі до Полякової також прийшли й "вовчиці", та попросили її описати Винника. "Розкажи який він? Злий агресивний або гнучкий флексібл і взагалі широка душа любові?", - поцікавився один з дописувачів. На що співачка відповіла: "Ох...рительний".

Оля Полякова заміжня з бізнесменом Вадимом вже більше 16 років. Пара виховує двох спільних дочок - Машу (2005 року народження) та Алісу (2011).

Раніше Полякова розповіла, що до вступу в шлюб була коханкою свого чоловіка Вадима. До недавнього часу співачка не зізнавалася шанувальникам, оскільки вважала цей "трикутник" трагедією.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...