Хіти тижня. "Те, що любиш, - уб'є тебе": У трагедії зі спаленою в Запоріжжі дівчиною виявили містичний слід

У трагедії із 22-річною Анастасією Ковальовою, яку 2 липня посеред вулиці облив бензином і підпалив коханий, побачили містичний слід.

Як пише"Західний аргумент", насторожує коментар дівчини до її ж власного фото, опублікованого трохи більше ніж рік тому, 30 травня 2018: "Знайди те, що любиш, і нехай воно вб'є тебе...".

"Будь-яке слово або думка можуть матеріалізуватися. Тому треба бути дуже обережним, коли щось говориш, а тим більше — пишеш, адже коли пишеш —витрачаєш іще більше енергії. Все ніби пропускаєш крізь себе, — заявила учасниця 13-го сезону "Битви екстрасенсів", експертка проекту "Слідство ведуть екстрасенси", таролог із Одеси Лариса Гуцан. — Ці слова дівчина написала у день, коли був Місяць на спаді. Тоді все сказане або зроблене — притягується".

Крім того, у її хлопця на руці є татуювання у вигляді рун у круговороті — таке зображення, нанесене на тіло людини, підсилює все що, в її характері, стверджує екстрасенс. "Тобто, якщо він і до цього був досить агресивним, то наколов руни і став іще агресивнішим, і цього вже не змінити. Отже, результат був неминучий, на жаль...", — вважає Гуцан.

Правоохоронці кажуть, що причиною конфлікту між Анастасією та Віталієм стала банальна побутова сварка — нібито чоловік її приревнував і таким жахливим чином вирішив помститися.

Друзі молодих людей розповідають, що Віталій дійсно часто влаштовував Насті сцени ревнощів — то подивилася на когось не так, то зайвий раз комусь посміхнулася або кивнула.

Однак, судячи з повідомлень дівчини у соцмережах, кохання у них було "неземне". Їхні стосунки розвивалися настільки стрімко, що вже на другий день після знайомства Віталій запропонував одружитися.

"Кожну ніч притискається так, що дихати неможливо. Вперше заміж покликав на другий день знайомства. А серйозно попросив моєї руки у батьків через кілька місяців стосунків, з усіма почестями...", — написала Анастасія у своєму Instagram 30 квітня.

Дівчина не приховувала, що улюблений балував її, але незважаючи на таке кохання, між ними виникали сварки: "Ніколи не просила подарунків, але при цьому завжди він до копійки на мене все витрачав. Ми звичайна сім'я, але він зі шкіри пнеться, щоб подарувати золото, айфони, білизну по 2000, парфуми по чотири і багато іншого. Більш ніж рік стосунків і жодного тижня — без квітів. За весь час максимум три дні не бачилися, а так 24/7. Якщо скандалимо, то пів квартири руйнуємо", — писала Настя.

Зараз дівчина в лікарні у вкрай важкому, критичному стані. Вона в медикаментозному сні, у який її ввели, щоб полегшити біль. Регулярно міняють пов'язки на ранах — у дівчини обгорів тулуб, голова, руки і ноги. Лікарі поки не роблять жодних прогнозів. Якщо вона виживе — попереду низка складних операцій і тривала реабілітація.

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20