Хіти тижня. "Тебе детей Бог не дал. У тебя только свино-кролики и любовники": Єгорова, яка підтримала Путіна, напала на письменницю і дизайнерку

Ольга Навроцька. Фото: соцмережі.

Ведуча Сніжана Єгорова публічно підтримала президента РФ Володимира Путіна і, природно, отримала реакцію від відомих українців. Перша їй відповіла в мережі письменниця і дизайнер Ольга Навроцька, передають Патріоти України.

Під постом Єгорової Ольга написала їй в матірній формі, чи не зійшла вона з розуму з такими заявами про підтримку президента Росії. Зазначимо, що коментар Навроцької зібрав 3,4 тисячі лайків. "Снежа, ти єб...нулася?"- написала Ольга.

Пізніше Ольга вже на своїй сторінці в соцмережі написала своє бачення ситуації і зазначила, що вона не буде посилати промінчики добра неадекватам, натякаючи на Єгорову.

"Я вчора нормально так поматюкалась в соцмережах, спочатку у Собчак в інсті, потім під гарячу руку попалася Єгорова, зрозуміло, це мало що поміняє, але зате від душі). Зараз взагалі час такий, що без мату нікуди. Толерантність і всяке таке у мене вичерпалися. Я не буду удавати, що я вище цього і відправляти всім мудакам "промінчики добра". Мої промінчики добра я буду направляти тільки своїм адекватним друзям і патріотам моєї країни. Вас я люблю, і з вами мені не страшно", - написала вона.

Але і на цьому історія не закінчилася. Єгорова написала особисте повідомлення Навроцькій, в якому докорила її за те, що у неї немає дітей, а краса у неї "марна". Ольга опублікувала скріншот листування в Facebook.

Українці підтримали Навроцьку в її патріотизмі і зазначили, що, на жаль, таких "Сніжан тисячі".

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...