Хіти тижня. Телефон на зарядці убив хлопця прямо у ліжку (фото)

Трагедія сталася у місті Чонбурі в Таїланді.

25-річний геймер Састре Мо-ін загинув через телефон на підзарядці. Він заснув, тримаючи смартфон біля себе. За словами правоохоронців, він загинув "від удару струмом, заподіяного мобільним телефоном", передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Хлопець грав в онлайн-ігри на різних гаджетах, лежачи в ліжку і заснув, залишивши телефон на підзарядці. Вранці його тітка прийшла прибирати кімнату і побачила племінника мертвим.

Його тіло було багряного кольору, а на лівій руці, яка лежала біля електричного подовжувача з розеткою, були помітні сліди опіків.

"Мій племінник постійно проводив багато часу в ліжку, використовуючи телефон і електронні ігри поруч з розеткою. Я часто бачила його ночами з телефоном, підключеним до розетки", – розповіла тітка загиблого.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...