Хіти тижня. Тема була серйозна, але щось пішло не так: Гола жінка вела пряму трансляцію в ефірі телеканалу "Україна" (відео)

Ведучі хотіли поспілкуватися про зустріч Путіна та Лукашенка.

У прямому ефірі телеканалу «Україна» стався курйоз: під час включення з заступником головного редактора російського каналу «Дождь» Дмитром Єловським у кадр попала оголена жінка, вона була його оператором. Відео інциденту опублікували на сторінці «Детектор медіа» у Facebook, передають Патріоти України.

«Ведучі хотіли поспілкуватися про зустріч Путіна та Лукашенка. Але їм не вдалося з ним поспілкуватися, тільки побачити його та голу жінку в ролі оператора Як гадаєте, скільки ще трешу цього року побачимо в ефірі телеканалу?» – йдеться у підписі до відео.

«Будуть знати як на Дождь дзвонити», «У них, напевно, спекотно», «Цікаво, а він хоч в трусах?», Це якийсь капець! Що ж це таке», «Наркомани кляті», – відреагували користувачі у коментарях під відео.

Як відомо, телеканал входить в медіахолдинг "Медіа Група Україна", який входить в компанію SCM Ріната Ахметова.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...