Хіти тижня. Тепер аби не втік: Поліція встановила замовника замаху на Соболєва, винного у смерті 3-річного сина депутата, - ЗМІ

Поліція встановила особу замовника нападу на депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва та готується до його затримання, повідомляють Патріоти України з посиланням на Українську правду.

За інформацією співрозмовника, правоохоронці «вийшли на замовника вбивства і невдовзі його візьмуть». Джерело видання додало, ймовірні виконавці злочину були учасниками "Правого сектору". Водночас у поліції цю інформацію не підтверджують.

Нагадаємо, 1 грудня в центрі Києва обстріляли позашляховик Range Rover. В результаті загинув трирічний хлопчик, який був у салоні.

За кермом авто перебував депутат Київської облради від БПП Солідарність, власник ресторану Маріо В’ячеслав Соболєв.ьЗагиблим виявився син депутата-ресторатора. Замах стався, коли автомобіль пригальмував на світлофорі біля ресторану Маріо.

Поліція затримала двох ймовірних виконавців злочину 18 та 19 років та знайшла зброю, з якої стріляли. Попередньо розглядають три основні версії замаху — сімейно-побутові проблеми, фінансово-господарська діяльність, а також минула професійна діяльність Соболєва.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...