Хіти тижня. "Тепер їм можна все?": "Дизель шоу" звинуватило "Квартал 95" у крадіжці свого сценічного номеру. Розгорається величезний скандал (відео)

"Напевно миші, які з'їли зерно в Держрезерві, влаштувалися авторами до колег з "Кварталу", - з гіркотою зазначають "дізеля". Любителі гумору у мережі поділились на два табори

Українська гумористична студія "Дизель шоу" звинуватила "Квартал 95" в крадіжці жартів. Так, нібито "Квартал" перезняв і видав за свій номер "Дизеля" про вивчення англійської мови, який останні показували глядачам на 5 років раніше (в 2015 році). Між двома українськими гумористичними проектами виник серйозний конфлікт, зазначають Патріоти України.

"Напевно миші, які з'їли зерно в Держрезерві, влаштувалися авторами до колег з "Кварталу". І тепер сценарії можна не вигадувати, а просто перезнімати чужі номери. Приємно, що нас вже вважають "живими класиками", але авторське право в нашій країні ніхто не відміняв. Чи ми чогось не знаємо?!" – обурилися представники "Дизель шоу".

Багато користувачів мережі і шанувальники студії були шоковані такою інформацією про "Квартал". Вони відзначили, що ті "давно себе вичерпали". Інші ж вказали – це не перший випадок плагіату жартів у "Кварталу 95".

"Квартал вже давно вичерпав себе, перетворився у відстій! Ще в період КВН вони не гребували крадіжками, але так відверто не було", – написали фанати "Дизеля".

Інші, навпаки, вказали, що у "Дизель шоу" повели себе некоректно, оскільки не стали спочатку обговорювати проблему з колегами, а вирішили одразу виставити на загальний огляд.

"Хлопці, ви серйозно?! Якщо у вас є претензії до" Кварталу", будьте ласкаві з'ясовуйте це між собою! Навіщо в це вплутувати фанатів двох чудових передач", – обурилися вони.

Відзначимо, пресслужба студії "Квартал 95" не прокоментувала інцидент.

Дивіться відео про скандал між "Квартал 95" та "Дизель шоу":

Джерело: Обозреватель

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...