Хіти тижня. Тепер кожен зможе уникнути штрафу і довести свою правоту в суді: Таємна лазівка для водіїв

З'явилася інформація, що тепер в Україні за парковку для електрокарів не зможуть штрафувати через вельми смішний формальності.

Відомо, що обіцяні з 1 січня штрафи за парковку на місцях для зарядки електрокарів можна буде легко скасувати в суді. Про це стало відомо завдяки публікації одного з українських автопорталів, передають Патріоти України.

Вся справа в тому, що зараз будь-яке авто, оснащене електричними двигунами - в приводі двірників, склопідйомників, системах опалення салону тощо. Таким чином кожен автомобіль (з бензиновим, дизельним або електричним двигуном) формально підпадає під визначення "транспортний засіб, оснащений електричними двигунами (одним або декількома)".

Також цікавим є той факт, що саме для таких автомобілів за законом призначені стоянки для електрокарів. Таким чином, в суді штраф за подібне порушення можна буде легко скасувати.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...