Хіти тижня. Тепер точно подолаємо пандемію..: Природа настільки очистилася, що в неї повернувся Кашпіровський (відео)

Глядачі просили провести «цілителя» сеанс лікування від коронавірусу.

Пам’ятайте Анатолія Кашпіровського? Так, того самого, який лікував через телевізор. Так ось, він знову в строю, передають Патріоти України.

Свій YouТube-канал Кашпіровський веде вже десять років – він викладає туди ролики з записами своїх інтерв’ю, думкою з приводу актуальних подій і, звичайно ж, оздоровчими сеансами.

Дев’ятого квітня телевізійний цілитель провів прямий ефір, де лікував від остеохондрозу, гіпертонії і проблем із зором. Трансляцію подивилися понад 100 тис. чоловік.

В інтернеті на трансляцію звернули увагу після того, як по мережі розлетілися скріншоти, в яких глядачі Кашпіровського писали про те, що у них «посвітлішали вени на ногах», «покращився зір», з’явилися легкість і рухливість суглобів, пройшов хрускіт в шиї. Також глядачі просили провести «цілителя» сеанс лікування від коронавірусу.

А в Твіттері тут же з’явилися жарти про Кашпіровського:

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи будуть забирати житло та авто через неявку до ТЦК

субота, 27 квітень 2024, 9:14

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціона майна ухилянта, передають Патріоти...

На Закарпатті чоловік отримав повістку і написав заяву про відмову від мобілізації: Яке рішення ухвалив суд

субота, 27 квітень 2024, 8:56

У Закарпатській області до 3 років позбавлення волі засудили чоловіка, який отримав повістку і письмово відмовився від мобілізації. Про це йдеться у вироку Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області, передають Патріоти України. За даними с...