Хіти тижня. "Тепер цікаво, чи наважаться Зеленський, Сивохо, Єрмак озвучити просту штуку: російська ракета збила український літак. Убила цивільних, нанесла шкоди МАУ", - блогер про катастрофу в Ірані

"Як елегантно світові лідери розбивають дурню наших доморощених експертів, що це США збило тегеранський рейс ракетою, щоб показати, що ми під зовнішнім управлінням", - пише у своєму блозі Марина Данилюк-Єрмолаєва, передають Патріоти України, і продовжує:

"2. Тепер цікаво чи наважаться Зеленський, Сивохо, Єрмак озвучити просту таку штуку: "російська ракета збила український літак. Убила цивільних, нанесла шкоди МАУ. Це уже вдруге, після МН17 російські війни убивають громадян усього світу не лише на суші, а й у небі". Чи шпротом на майонезі закусують, бо ж стрес?

3. Не мовчати треба ще і тому, що це наш міжнародний імідж. Як держави, як авіаперевізника — ще учора з`явилась інформація, що технічний стан "Боїнга" був відмінний, екіпаж і бортпровідники МАУ досвідчені і фахові. Навіть упоротих фанатів "сватів" полюбе зачеплять історії молодих, розумних і передчасно загиблих. Це ж емоція. Не торкають небесна сотня, військові — так тут саме життя каже, що російська ракета не питає хто ти: майданівець, доброволець чи красива стюардеса — вона скрізь дістане.

4. Мало написати "Канада" з помилками з видатною гуринею комунікацією — треба показати принциповість, а не грати "ой, тільки б не зачепити почуття в Кремлі".

5. Селфмейд громадянин Зеленський дуже хотів не втрачати людське під час виборчої кампанії, а нині зі своїми сивохами і мендлями перетворюється в бридку подобу самого себе".

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...