Хіти тижня. Терористи втратили дар мови: Прапор України виник прямо під носом у бойовиків (відео)

Український прапор безпосередньо перед позиціями російських найманців розмістили наші військові в зоні бойових дій на Донбасі.

Відео, зняте під час цієї зухвалої акції, показав на своєму Youtube-каналі блогер Вася Барабан, передають Патріоти України.

Українські захисники, незважаючи на очевидну небезпеку і навіть деяку авантюрність такої акції, зважилися на неї, щоб дати зрозуміти окупантам. Донбас - українська територія. Була української і буде, щоб там не говорили пропагандисти про "російською" сході України.

У коментарях один з користувачів відеохостингу припустив, що на відео - територія на лінії розмежування десь між містами Торецьком і Горлівкою.Такого роду акції, як відображена на цьому відео і оприлюднена блогером, необхідні для підтримки бойового духу українських військових, а також для того, щоб пригнічувати і без того майже висохлий бойовий дух ворога. І наші захисники готові ризикувати. Адже вони знають, за що і заради чого воюють. І воюють вони в першу чергу за те, щоб на їх батьківщині українські прапори висіли вільно і їх наявність де-небудь не було пов'язано ні з яким ризиком.

Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...