Хіти тижня. Tesla-рятівниця: Автопілот врятував сім'ю ведмедів від загибелі (відео)

За словами водія, за нестачі освітлення він ледь не зіткнувся з ведмедицею та її виводком, які вибігли на шосе.

У США власник електромобіля Tesla Model 3 Ендрю Вітл заявив, що завдяки автопілоту зміг уникнути зіткнення з сім'єю ведмедів. Про це він розповів у блозі на YouTube, передають Патріоти України.

Автор підкреслює, що без допомоги автопілота не зміг би вночі розгледіти звірів та, найімовірніше, наїхав би на них (щоб переглянути відео, доскрольте новину до кінця).

За словами водія, пізно ввечері він їхав неподалік від національного парку Глейшер у штаті Монтана. За нестачі освітлення він ледь не зіткнувся з ведмедицею та її виводком, які вибігли на шосе."Я вів машину на автопілоті і його камера змогла розпізнати рухомі об'єкти в темряві, після чого зупинилася. Доросла тварина одразу ж вистрибнула на дорогу, щоб стати між мною і її дитинчатами. Вона дивилася на мене, поки я здавав назад", – згадує Ендрю.

Автор зазначив, що тієї миті їхав зі швидкістю майже 80 км/год. Він також похвалив функцію Dashcam, завдяки якій зміг записати подію на відео.

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...