Хіти тижня. Тікаючи, зачепився за студійне обладнання, а потім впав: Антивакцинатора-фейкомета вигнали з ток-шоу "Право на владу" (відео)

Противник вакцинації від коронавірусу, юрист Захар Мілютін зі скандалом покинув студію ток-шоу "Право на владу". Це сталося в прямому ефірі програми напередодні ввечері, передають Патріоти України.

Зокрема, антивакцинатор неодноразово наводив дивні статистичні дані щодо "масштабної смертності від коронавірусу" серед вакцинованих. У відповідь йому наводили реальні цифри й приклади того, як щеплення від коронавірусу рятують життя й значно полегшують процес хвороби тим, хто все ж таки підхопив "корону". На це лунали ще більш безглузді заяви.

Гості студії неодноразово закликали його не обманювати суспільство й покинути студію. І за деякий час Мілютін ухвалив таке рішення, рішуче попрямувавши за лаштунки. Дорогою з ним трапилася халепа: юрист спочатку зачепився за студійне обладнання, а потім зовсім впав. "Я перепрошую, така студія", - сказала йому вслід ведуча Наталя Мосейчук.

Під час цього ж прямого ефіру лікар з Одещини емоційно присоромив політиків за сварки й маніпуляції на темі коронавірусу й запросив їх допомогти виносити трупи померлих у лікарнях.

Джерело: ТСН.ua

"Бумеранг" повернувся: Ключова галузь економіки РФ зіткнулася з гострим дефіцитом працівників - причиною стало вторгнення в Україну

середа, 8 травень 2024, 6:44

Перехід Росії на "військові рейки" в економіці призвів до гострої нестачі робочої сили в нафтовій та газовій промисловості. Справа в тому, що тепер за робочу силу з енергетичними компаніями активно конкурують армія та виробники зброї, крім того, в РФ з...

В Україні чоловіків, які не стали на військовий облік, штрафуватимуть без їхнього відома: Що це означає

середа, 8 травень 2024, 6:28

Парламент може легалізувати заочні штрафи для ухилянтів, передають Патріоти України. Як повідомляє "Судово-юридична газета", Верховна Рада готова ухвалити в цілому законопроєкт, який передбачає, що за порушення правил військового обліку чоловіків зможу...