Хіти тижня. Тіло навіть нікому забрати: У ДТП під Москвою загинув порноактор із України (фото)

Скандальний блогер, шоумен і порноактор Павло Петель з України розбився в ДТП у Підмосков'ї, передають Патріоти України.

Чоловік загинув в аварії у Подільську: на Сімферопольському шосе Мерседес влетів на швидкості близько 200 км/год у фуру, яка стояла на заправці, повідомляє телеграм-канал Mash. Відомо, що в авто перебували четверо людей – водій і два пасажири загинули на місці. Ще одна людина вижила.

Попередньо встановлено, що Петель прямував до Москви з міграційного центру в Сахарове. Він зупинив попутку і сів на переднє пасажирське сидіння. Внаслідок аварії чоловік помер на місці.

Зазначимо, що Петеля шукали дві доби і тільки зараз його змогли встановити, що він розбився в ДТП. Смерть Петеля в Instagram підтвердив його друг Сергій Остриков.

"Отримано підтвердження з моргу. Павло загинув. Я не знаю, що робити. За російським законодавством я Павлу ніхто, і тут у нього немає нікого з рідних. При поточній ситуації із закритими кордонами тіло на батьківщину в Україну швидше за все не відправлять. Родичі при закритих кордонах, швидше за все не зможуть приїхати з України. Напевно, треба робити кремацію, але як передати документи на це рішення з іншої країни? Можливо є хтось підкований в цій непростій темі в цей непростий час, хто міг би проконсультувати або допомогти?" – написав він.

Павло Петель народився у Дніпропетровську, а потім переїхав до Москви. Чоловік прославився своїми епатажними витівками і появами на публіці в жіночому одязі і з макіяжем.

На ТБ він засвітився в шоу "Давай одружимося". Він також вів блог на платформі YouTube, де в образі "найбагатшої жінки" розповідав про тренди в одязі і міркував про моду.

Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 9:58

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній пригордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...

"Після найтемнішої ночі приходить день... Ми знаємо, що після підступної кровожерливої російської агресії настане наша Перемога!": Головнокомандувач Сирський звернувся до співвітчизників

неділя, 5 травень 2024, 9:32

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський у день Воскресіння Христового звернувся до воїнів та всіх українців. . Він привітав зі святом Великодня всіх українських військовослужбовців, які нині не можуть розділити радість цього святково...