Хіти тижня. Тіна Кароль, яка втратила чоловіка, гідно відповіла Поляковій на "плакальницю"

Зачеплена за живе співачка не змогла мовчати, висловивши все, що думає про ситуацію.

36-річна Тіна Кароль опублікувала свіжі "сторіз" в Instagram, несподівано звернувшись до своєї колеги Олі Полякової після хамського висловлювання останньої, передають Патріоти України.

Варто відзначити, Тіна не відразу дала відповідь. Вже після того, як Оля записала відеозвернення з вибаченнями, співачка здивувала емоційним випадом.

"polyakovamusic ти була права. Я буду плакати про нас, про нього все життя, а жити, життя заради сина! Але не на похоронах, а за здоров'я і за силу висоти в близькості споріднених душ! Моя ти дорога", - йдеться в зверненні Кароль.

Таким чином вона частково визнала правоту Полякової, хоча між рядків читається глибока образа.Мова про скандал, що спалахнув під час чергового ефіру телешоу "Маска": Оля назвала Тіну «відомою плакальницею на похоронах». Фанати останньої влаштували Поляковій прочуханку і їй нічого не залишалося, як роз'яснити свої слова.

"Це відноситься виключно до творчості і пісень Тіни Кароль. Я дійсно думаю, що останнім часом у Тіни дуже сумний репертуар. Але саму артистку Тіну Кароль я дуже люблю і поважаю, і я ніколи б не стала жартувати на тему її особистої трагедії та особистої історії", - вибачилася Полякова.

Нагадаємо, майже шість років тому у Тіни Кароль помер чоловік, продюсер Євген Огір. Причиною його загибелі став рак. Співачка залишилася одна з маленьким сином на руках. Втрата коханого стала для неї справжнім ударом, наслідки якого наклали свій відбиток на її подальшу творчість.Тина Кароль и Евгений Огир

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...