Хіти тижня. Тюрма народів: У Росії скандал з вироком актору Устинову набирає обертів

Суд навіть не став розглядати відео інциденту, на якому було видно, що Павло Устинов ніяк не провокував інцидент, а гвардійці перечепилися один через одного в ході затримання.

Павло Устинов. Фото: соцмережі.

Павло Устинов отримав обвинувальний вирок у справі щодо заподіяння фізичної шкоди бійцеві ОМОНу під час демонстрації 3 серпня в Москві і засуджений до 3,5 років позбавлення волі. Чимало діячів культури, журналістів і медіа-персон бурхливо відреагували на рішення суду, приєднавшись до флешмобу на підтримку Устинова, повідомляють Патріоти України.

Серед незадоволених подібним вироком - актор і комік Семен Слєпаков. На його думку, влада завжди вибирає найбільш невдале рішення всіх проблем. "Замість того, щоб вислухати - затикають, замість того, щоб пояснювати, залякують. Замість того щоб довести - займаються беззаконням", - написав комік в Інстаграмі. Слєпаков додав, що цим рішенням суд розлютив самих лояльних і тихих громадян, які в мітингах навіть не беруть участь. Він підтримав протестний рух проти подібних рішень і попросив переглянути вирок для Устинова та інших учасників, яких садять за схожі події.

За інформацією російських ЗМІ, суд навіть не став розглядати відео інциденту, на якому видно, що Устинов ніяк не провокував інцидент, а гвардійці перечепилися один через одного в ході затримання. За фактом вироку про ситуацію висловився і Гарік Харламов, москвич і резидент "Comedy-Club". Він назвав таке рішення суду несправедливим і абсурдним. "Друзі, ну, а якщо б впало 3 співробітника Рогвардії, то скільки б дали, дев'ять років? А якби 5 співробітників?" - обурюється Харламов в своєму Інстаграмі. У Мережі користувачі зі скепсисом відповіли на подібний вислів, нагадавши, що актор і сам був довіреною особою президента Путіна під час виборів у 2018 році, а тому і сам Гарік причетний до того, що садять невинних людей.

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...