Хіти тижня. "Это уже Европа!": Вчинок водіїв у Одесі вразив мережу (відео)

В українців викликало захват відео з Одеси, на якому всі водії пропускали "швидку допомогу" у заторі. Відповідне відео опубліковано на сторінці 5.10 News Ukraine у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Зйомка велася на відеореєстратор "швидкої". На опублікованих кадрах видно, як усі водії зсуваються вбік, щоби пропустити машину.

Відео з'явилося в мережі ще місяць тому. За цей час воно набрало майже 5 мільйонів переглядів і отримало понад шість тисяч коментарів.

"Я думала перед переглядом відео, що все буде навпаки, і швидка стоятиме за машинами з мигалкою. Але відео мене приємно здивувало. Таки хороші у нас люди", "Які водії молодці", "Респект водіям", "Це Європа!" , — написали у коментарях.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...