Хіти тижня. Точно народився в сорочці: Водій дивом вижив у розірваній навпіл Skoda Octavia (фото)

Нещодавно в Словаччині трапилася страшна аварія за участю Skoda Octavia. Автомобіль виявився розірваним навпіл і повністю знищеним, але, що дивно, водій залишився живим, незважаючи на всю серйозність наслідків, передають Патріоти України.

Octavia третього покоління зіткнулася з вантажівкою, яка рухалася говловною дорогою. Удар буквально розірвав чеський універсал на дві частини, обидві з яких опинилися одна від одної на пристойній відстані, та ще й за межами дороги.

За кермом машини сидів 64-річний чоловік, і йому дуже пощастило – крім того, що залишився живий, він ще й не отримав серйозних травм. Що ж стосується водія вантажівки – також відбувся легким переляком.

Словацькі поліцейські повідомили, що вони зробили тести на алкоголь обом водіям – результати виявилися негативними. Точні причини аварії з'ясовуються.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...