Хіти тижня. ТОП надійності: Експерти назвали 3 автівки, які практично не ламаються

Співвідношення кількості поломок до одиниці часу — відома формула, що дозволяє об'єктивно оцінити надійність тієї чи іншої машини.

Вивчивши вторинний авторинок, експерти назвали ТОП-3 по-справжньому надійних автомобілів, які практично не ламаються, передають Патріоти України з посиланням на Ukr.Media.

На першому місці опинилася Honda Civiс восьмого покоління, яку досі цінують за просту зв'язку з 140-сильного бензинового «атмосферника» об'ємом 1,8 літра і механічною коробкою передач.

Другу сходинку посіла Toyota Corolla в кузові E150. В цьому випадку найвдалішою вважається версія з 1,6-літровим 124-сильним "атмосферником" і механічною, або класичною автоматичною коробкою передач.

Замкнула почесну трійку Skoda Octavia A5. Кращим вибором при її покупці стане версія зі звичайним 102-сильним "атмосферником" об'ємом 1,6 літри і механічною або автоматичною коробкою передач.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...