Хіти тижня. Трагедія на сільській дорозі: Учасницю конкурсу "Міс Франція-2017" розчавив трактор

У дівчини зупинилося серце ще до того, як її доставили в лікарню.

Морган Роллан. Фото: Фейсбук.

Учасниця конкурсу краси "Міс Франція" Морган Роллан (Morgane Rolland) загинула під колесами трактора. Про це повідомляє місцева газета "20 minutes", передають Патріоти України.

Інцидент стався в п'ятницю, 26 квітня. 22-річна дівчина їхала з другом на велосипеді по сільській місцевості регіону Пеі-де-ла-Луар. На дорогу несподівано виїхав автомобіль, і пара спробувала піти від зіткнення. Роллан звернула вбік і потрапила під проїжджаючий повз трактор.

Пожежна бригада першою прибула на місце. До того моменту у француженки зупинилося серце. Тіло загиблої доставили в лікарню на вертольоті. Друг Роллан і водій сільськогосподарської машини не постраждали.

Організатор конкурсу "Міс Франція" Сільві Телль (Sylvie Tellier) висловила співчуття Роллан і її родичам. "Коли доля позбавляє життя 22-річну дівчину, нам залишається тільки поспівчувати такої трагедії, - сказала вона. - Спочивай з миром, чудова Морган! Приношу співчуття її батькам, коханому і сім'ї".

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...