Хіти тижня. "Треба було думати головою": Український футболіст визнав помилкою свій перехід у російський клуб

Нападник турецького "Бурсаспора" Євген Селезньов розповів про своє ставлення до української мови і назвав свою найбільшу помилку в житті.

Євген СелезньовСелезньов заявив, що шкодує про свій трансфер в російську "Кубань" в 2016 році, передають Патріоти України з посиланням на Tribuna.com.

"Перехід в "Кубань"? Це був мій вибір. Або я повинен перед кимось звітувати, куди мені йти? Я сам роблю вибір і сам за нього відповідаю. Я не знаю, як вони сприйняли. У них запитайте. Мені слова ніхто не говорив. Давайте не будемо про "Кубань", це одна з найбільших моїх помилок в житті. Треба було думати головою", – сказав екснападник збірної України.

Селезньов також згадав, як в Україні реагували на його трансфер в російський клуб: "Просто були ось ці приколи про "сім'ю годувати", звинувачення деяких людей, що я не українець, що сім'ю на Майдані розстріляють. Спробуй, розстріляй. За що? За те, що мені треба було гроші дістати? За те, що у мене півтора мільйона немає? Я іноді починаю трохи заводитися, це не зовсім правильно. Але мені ніхто не може сказати слово, що я не українець. Я більше українець, ніж половина українців".

Євген відповів на питання, чому він у відеоролику підтримав будівництво академії "Руху" українською мовою. "Ви думаєте, я не розумію українську мову? Я не розмовляю нею у повсякденному житті, тому що я не хочу. Яка різниця, якою мовою я розмовляю? Відеоролик був українською, бо це на підтримку Григорія Козловського. Я знаю, як він ставиться до України. Моя українська не ідеальна, але я нормально нею розмовляю. Я просто не розумію, коли людей ділять за мовною ознакою. Для мене незрозуміло трохи інше: коли кричать, стрибають, співають, що ми українці, а насправді роблять все проти України", – підсумував він.

Додамо, що Селезньов провів у "Кубані" півсезону, після чого розірвав контракт з клубом з обопільної згоди сторін.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...