Хіти тижня. Треба кликати СБУ? "Когда ж вас там всех перебьют, воины хр**новы": Український музикант побажав смерті бійцям ЗСУ (фото)

Харківський музикант Петро Мальцев побажав смерті захисникам України, які нібито "стріляють по своїх містах". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила активістка Анастасія Настенко, передають Патріоти України.

Харків'янка опублікувала скріншот образливих висловлювань чоловіка під постом музиканта Бориса Севастьянова і попросила у Театру музкомедії відреагувати на них.

"Коли ж вас всіх там переб'ють, воїни хр*нові, і ми заживемо мирно...стріляєте по своїх містах і називаєте це "перемогою"? Та оголосіть вже війну, нападіть на ненависну Росію. Не торгуйте з нею, як ваш бос Петя. Кого ви хочете перемогти? Чому вашого патріотизму вистачає лише на те, щоб загнати людей похилого віку у підвали", – написав Мальцев.

У Харківському академічному театрі музичної комедії NewsRoom підтвердили, що чоловік – їхній співробітник. Згідно із сайтом установи, він працює в оркестрі з 2011 року.

За словами директора Ігоря Коваля, публікація Мальцева – його особиста думка, і театр не поділяє таку позицію. "Ми з ним сьогодні говорили під час репетиції, я запитав: "Що ти таке пишеш? Навіщо ти ображаєш воїнів?" Він каже, що це його думка й це не заклик до сепаратизму. Ми не заохочуємо подібних висловлювань і будемо вирішувати питання про позбавлення Мальцева певних заохочень. Наш театр завжди підтримував єдність країни, у нашій програмі є безліч українських постановок", – розповів Ігор Коваль.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...