Хіти тижня. Треба розібратись. "Пішла нах*й, бл*дь!": У Києві маршрутник брутально висадив жінку через українську мову (фотофакти)

У Києві водій маршрутки висадив жінку через українську мовуУ Києві водій маршрутки на прохання жінки говорити з нею українською мовою, хамськи висадив її з маршрутки, супроводжуючи це нецензурною лайкою. Про це потерпіла розповіла у Facebook, зазначають Патріоти України. Інцидент трапився на безлюдній зупинці Троєщини.

"Ось цей водій, на прохання говорити зі мною українською, словами "пішла на #уй, #лядь, вийди на#уй #ука вон" висадив мене з маршрутки. Це було на кінцевій зупинці вул.Лісківська. Людей там нікого не було. Я була одна, та й пізно вже. Зупинка кінцева. Три автобуси і три водії. Вони згуртувались, сказали, що автобус зламався і висадили мене", – сказано у повідомленні.

Водії переконали жінку, що автобус зламався й висадили її. Жінка пересіл на іншу маршрутку та побачила, як водій, який її висадив, спокійно набирав у транспорт людей.

"Де я? В якій країні? Хто ці люди, які так ненавидять мою мову? Сьогодні з автобуса... завтра із власного житла...із життя", – обурилася жінка.



Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...