Хіти тижня. Тренер Усика "наїхав" на критиків Ломаченка за пости з російським спецназом у соцмережі

Олександр Усик і Сергій ЛапінТренер Олександра Усика Сергій Лапін встав на захист іншого українського боксера Василя Ломаченка, який розмістив скандальне відео з російським спецназом у себе в Instagram, зазначають Патріоти України.

"Шановні Демони! Рогаті з хвостом, які сюди вилізли! Ви диміться, продовжуйте... Хочу вам розкрити секрет цього відео! Суть цього не картинка, а СЛОВО! Але ви не звертайте уваги, а просто продовжуйте диміти та горіти, у вас там, напевно, спекотно дуже", – написав Лапін.

Його коментар не залишився без уваги користувачів, які пояснили, що якби на відео були українські військові, то ні в кого б не було ніяких претензій. Тренер Усика, в свою чергу, прапор РФ не побачив. "Підкажіть будь ласка, як ви на чорно-білому відео розгледіли кольоровий прапор?" – поцікавився Лапін.
Сам Ломаченко невдоволення українців ніяк не прокоментував.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...