Хіти тижня. Труп біля під'їзду: Подробиці загибелі школярки на Львівщині

У місті Новояворівськ на Львівщині знайшли мертвою 16-річну школярку 4 травня близько 3.30. Тіло виявили біля одного з багатоквартирних будинків на вул. Юрія Липи.

Дівчину, яку знайшли мертвою біля багатоповерхівки у Новояворівську на Львівщині, звали Інна Нагурська. Їй було 16 років. Дівчина вчилася в 10 класі в школі №2 міста Новояворівськ. Жила з батьками і двома молодшими сестрами, передають Патріоти України з посиланням на Яворів Інфо.

Дівчина гуляла з подругою, а коли поверталася додому, говорила з нею телефоном. В один момент зв'язок просто обірвався і почулися крики", – розповіли джерела в поліції.

Крик почув сусід, який в той час курив на балконі, і викликав поліцію. "Я не розумію, як таке могло статися. Інна з нормальної хорошої сім'ї. Батько їздить в Польщу на роботу, а мама ніде не працює, бо доглядала за хворою молодшою донькою. Бабуся її теж в нашому будинку живе. Інна була хорошою дівчиною, завжди до мене віталася і гарно вчилася", - каже сусідка загиблої.

Сім'я живе в будинку біля супермаркету АТБ, однак вистрибнула дівчина в іншому місці. Сусіди кажуть, що на тій вулиці у них є квартира.

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...