Хіти тижня. Тривожні цифри: Німецькі вчені зробили прогноз щодо строків пандемії коронавірусу

Вірус буде поширюватися хвилями.

Пандемія нового китайського коронавірусу COVID-19, який нині охопив майже увесь світ, може тривати два роки. Про це заявили дослідники з німецького інституту Роберта Коха ( Robert Koch-Institut ). Він спеціалізується на вивченні інфекційних захворювань, передають Патріоти України.

Зокрема, за словами президента інституту Лотара Вілера, вірус буде поширюватися хвилями. Він підкреслив, що нині момент, за даними їхнього інституту, який входить до структуру міністерства охорони здоров'я і займається оцінкою епідеміологічної ситуації в країні, в Німеччині підтверджено 6012 випадків зараження коронавірусом і 13 смертельних випадків.

Тоді як за даними Університету Джона Хопкінса, відповідні показники на вівторок, 17 березня, становлять 7,2 тисячі випадків і 17 померлих.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...