Хіти тижня. Царство небесне... "Я на фінішній прямій": Відома українська письменниця напророчила свою смерть (фото)

14 липня, в неділю, Олена Касьян померла від раку у віці 48 років. Відома українська письменниця, поетеса і бард із Харкова більше шести років боролася з онкологічним захворюванням молочних залоз. Про її смерть стало відомо з публікації на її сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Люди, ви неймовірні. Ви подарували їй 6 років життя. Нескінченна подяка. Вона любила писати казки зі щасливим кінцем. А для себе написати не встигла. Сьогодні о 06:50 Олена пішла. Вона співає нам згори", – сказано в повідомленні.

"Я на фінішній прямій": відома українська письменниця передбачила свою смерть

Письменниця більше шести років боролася з онкологією. Через рак молочної залози їй довелося перенести кілька операцій, у тому числі видалення грудей, восьми лімфовузлів і метастаз у головному мозку.

Примітно, що за кілька годин до смерті вона передчувала свою швидку кончину. "Дорогі мої, на сьогоднішній день ситуація не тільки не покращилася, а погіршилася. Схоже, я на фінішній прямій. Не знаю, наскільки вона довга. Не треба порад, рецептів і т. д. Практично не ходжу вже", – написала Касьян в соцмережі за кілька годин до смерті.

Олена Касьян була родом зі Львова. Вона отримала режисерську освіту і гастролювала з сольними концертами. Письменниця випустила кілька збірок поезії, а також дитячих книг. У мережі сумують про смерть письменниці. Даних про місце і час прощання з поетесою поки не з'являлося.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...