Хіти тижня. Царство небесне... На 92-му році життя померла відома радянська актриса українського походження

Чередниченко знялася в популярних радянських фільмах «Матрос Чижик», «Олекса Довбуш», «Душка», «Соняшники».

У понеділок, 1 липня, Союз кінематографістів Росії повідомив про смерть радянського кінематографа Надії Чередниченко. З'ясувалося, що вона померла на 92-му році життя ще 14 червня в США. Родичі Надії Іларіонівни повідомили про це тільки тепер, передають Патріоти України.

Надія Чередниченко народилася 14 серпня 1927 року в Богуславі (Київська область). У 1949 році закінчила в Москві ВДІК. Вступила на службу в Театр-студію кіноактора. У кіно дебютувала ще будучи студенткою в 1946 році. Це був популярний фільм «Перша рукавичка» з Іваном Переверзєвим в головній ролі. Популярний актор почав залицятись до Надії. І в день її 19-річчя 14 серпня 1946 вони оголосили про заручини. Незабаром у пари народився син Сергій.Надія Чередниченко та Іван ПереверзєвОднак подружнє життя не склалося. У 1951 році сім'я розпалася. Через деякий час Чередниченко вийшла заміж за кінооператора Петра Тодоровського. Пізніше він став знімати фільми і як режисер. Його картини «Фокусник», «Улюблена жінка механіка Гаврилова», «Військово-польовий роман», «Інтердівчинка», «Анкор, ще анкор!» входять до золотого фонду радянського кінематографа.

У 1961 році Тодоровський і Чередниченко розлучилися. Актриса повернулася до свого першого чоловіка, але примирення було коротким - з Переверзєвим вона прожила разом усього півтора року.

Чередниченко знялася в популярних радянських фільмах «Матрос Чижик», «Олекса Довбуш», «Душка», «Соняшники» (спільно з Італією). Її останньою роботою в кіно стала невелика роль секретарки авіаконструктора Туполєва в картині «Поема про крила» (1979 рік).Надія Чередниченко у фільмі "Матрос Чижик"Останні роки життя Надія Іларіонівна жила в США.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...