Хіти тижня. Царство небесне... Окупанти на Донбасі убили українського добровольця "Діда" (фото)

Молодший сержант Олександр Мілютін загинув разом із відомою військовою Яною Червоною (позивний "Відьма").

Олександр Мілютін. Фото: Фейсбук.

У зоні проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі у вівторок, 2 квітня, загинув український захисник Олександр Мілютін (позивний "Дід"). Про це повідомили в мережі. Зокрема трагічну звістку підтвердили на сторінці Добровольчого батальйону "Донбас" у Facebook, передають Патріоти України.

Молодший сержант Мілютін загинув разом із відомою військовою Яною Червоною (позивний "Відьма") близько 13:30 у районі Новозванівки-Попасної в результаті ворожого обстрілу гарматами 152-мм калібру.

"Позивний Дєда. Боєць ЗСУ. Я з ним мало спілкувався, але точно можу сказати, що іронії і певної легкості життєвої в цьому чоловікові вистачало. Загинув сьогодні на бойовій позиції. І знову ж... війні немає відмінності, що у вас за вікномніч, день, зима, весна або супермаркет. Вона триває", – поділився боєць "Правого сектора" Іван Швая.

Родом Мілютін був із Бахмута. На Донбасі він воював у складі окремого штурмового батальйону "Донбас-Україна".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...