Хіти тижня. Царство небесне... Патріот, волонтер, воїн, народний герой України: Помер відомий ветеран АТО

У загиблого військового залишилася дружина і двоє дітей

Український військовий, якого нагородили орденом "Народний герой", Віталій Борщ загинув. Про це повідомив друг ветерана АТО Іван Коломацький на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Подробиці загибелі військового 92-ої бригади ЗСУ Віталія Борща не повідомляються. Відомо, що у нього залишилася дружина і двоє синів. Також повідомляється, що він брав участь у розгромі ПВК "Вагнер" на Донбасі.

"Помер мій брат, кращий танкіст якого я коли-небудь зустрічав. Він був не просто братом, він частина мене, частина мого бурхливого життя починаючи з серпня 2014-го. Патріот, волонтер, воїн, комік, душа будь-якої компанії, народний герой України, все це Віталій Борщ, Борщ Віталій. Я любив і люблю тебе Брат", - написав Коломацький.

Віталій Борщ

В соцмережах пишуть, що у загиблого залишилися дружина з двома синами і публікують номер банківського рахунку для тих, хто хоче допомогти родині героя. "Пішов ще молодий, веселун і балагур, во істину Народний Герой! Сумуємо і наближаем перемогу! Залишилася дружина з двома хлопчаками, своїх не кидаємо! Приват 4149 6293 9357 8653 Ірина Борщ", - додав ще один друг Віталія Борща, Dimjim Beard.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...