Хіти тижня. Царство небесне... Помер народний артист України (фото)

Вночі, 12 червня, помер народний артист України, соліст Львівської опери Роман Вітошинський на 79-му році життя, повідомляють Патріоти України.

Скорботну звістку поширив його колега Олег Лихач на своїй сторінці в Facebook, уточнивши, що прощання в фойє театру відбудеться 13 червня о 12:00, а похорон –з 13:00.

"Первоклас Ранішній дзвінок, тривожне передчуття. Сьогодні вночі пішов у засвіти Роман Вітошинський. Неперевершений артист, педагог, людина, людина з великим і добрим серцем. Нам усім не вистачатиме Вас, Дідусько", – розповів Лихач.

Він також додав, що поховають артиста на Личаківському кладбіже у Львові. У коментарях рідним і близьким висловили співчуття. "Ідуть найкращі", "Світла пам'ять", "Маестро", "Людина і Артист з великої літери", – написали в мережі.

Роман Вітошинський народився в Тернопільській області 7 листопада 1940 року. Він закінчив Львівську консерваторію і став солістом Львівського театру опери та балету. Також був першокласним викладачем. За роки життя встиг побувати з гастролями в різних європейських країнах.


Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...